Energie meten en behandelen/tekorten aanvullen

Quantumresponse is een methode waarmee in korte tijd de energetische toestand van het lichaam kan worden gescand. De methode is oorspronkelijk ontwikkeld in Rusland voor de ruimtevaart en is gebaseerd op inzichten uit de kwantumtheorie. Alles wat je meemaakt in je leven wordt opgeslagen als trilling. Of het nu de keelontsteking, hoofdpijn aan de ene kant is, of aan de andere kant angst, verdriet en boosheid, je kunt deze frequenties meten.

Na meer dan 10 jaar praktijkervaring met dit apparaat, ben ik nog iedere keer verbaasd hoeveel gedetailleerde informatie van het lichaam in kaart kan worden gebracht. Je krijgt inzicht in jezelf: Waar zit de oorzaak voor ‘’mijn gebrek aan energie’’? Waarom speelt mijn keel steeds op? Waarom ben ik de laatste tijd zo prikkelbaar?

De behandeling bestaat voornamelijk uit het bijsturen van storende frequenties. En er komen aspecten aan bod waar je zelf of wij samen mee aan de slag kunnen oa. aanpassing van leefstijl, oude gewoonten bewust worden, nieuwe gewoonten inslijpen. Denk o.a. aan meer water drinken, stoppen met het negeren van je gevoel of minder van jezelf te eisen. Of op je werk zaken anders aanpakken. De Quantumresponse is een heel goed hulpmiddel om ”zwakke plekken” bloot te leggen, deze te behandelen en daarmee het herstelproces te stimuleren.’’

Naar aanleiding van de eerste uitkomsten spreken we samen het vervolg af. De meting/behandeling is pijnvrij, het is niet belastend. Je kunt meekijken, kinderen vinden het vaak leuk, ouderen heel interessant!

< Terug naar 'Methodes'